Ce se întâmplă când doi arhitecți colaborează cu un ciocolatier pentru a crea un tort de ciocolată

mill-1Pregătirea unui desert poate fi o artă, iar când o echipă de designeri se asociază cu un ciocolatier elvețian pentru a crea un tort de ciocolată, rezultatul este o capodoperă.
Wieki Somers și Dylan Van De Berg, de la atelierul olandez de arhitectură și design Studio Wieke Somers au colaborat cu ciocolatierul elvețian Rafael Mutter, pentru un tort special menit să celebreze stilul de design lansat de celebrul arhitect Gerrit Rietveld.

Proiectul lor – Moara de ciocolată – a fost compus dintr-un cilindru uriaș de ciocolată, structurat atent în 10 straturi, cu forme geometrice diferite realizate din ciocolată albă și neagră. O manivelă rotativă cu o lamă în capăt, similară unui tăietor de brânză, răzuiește un strat subțire de ciocolată cu fiecare trecere, dezvăluind forme geometrice apropate perfecte în interiorul cilindrului, conform descrierii de pe Interesting Engineering.

mill-2 mill-9 mill-7 mill-3 mill-6 mill-4 mill-5

Clipul de prezentare este însoțit de muzica lui Ewout Zimmermann, iar tot proiectul a fost gândit pentru a oferi o senzație completă pentru toate simțurile.
facebook

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *