Un buzoian a câștigat premiul Romania National Award oferit de Sony World Photography

Auras Mihaiu, Winner, Romania, National Award, 2015 Sony World Photography Awards

Moment surprins la stână când proprietarii își caută animalele pentru a le pregăti de iernat. După coborârea de la munte, stăpanul de stână înapoiază fiecărui proprietar efectivele și definitivează înțelegerea.

Fotograful român Auraş Mihaiu, din Nehoiu, Buzău, a câştigat premiul Romania National Award, în cadrul ediţiei din acest an a concursului Sony World Photography Awards 2015.

Fotografia „Alesul oilor” realizată de Mihaiu a fost desemnată cea mai bună imagine înscrisă de un fotograf român la cea mai mare competiţie foto din lume, Sony World Photography Awards 2015, şi a fost aleasă dintre toate fotografiile înscrise la oricare dintre cele 10 categorii Open ale concursului.

Auraş Mihaiu a câştigat o cameră Sony a7,  iar fotografia realizată de el va fi expusă la vernisajul Sony World Photography Awards 2015 ce va avea loc la Somerset House, Londra, în perioada 24 aprilie – 10 mai .

“Fotografia înseamnă pentru mine pasiune, stil de viață și job. Este un sentiment foarte frumos să știi că talentul tău și munca în fotografie sunt recunoscute. Am câștigat mai multe concursuri, dar de fiecare dată bucuria este mai mare, mai ales că este la nivel internațional,” a declarat Auraș Mihaiu.

În cadrul Sony World Photography Awards au fost decernate 54 de premii naţionale.  Programul National Awards îşi propune să premieze cea mai reuşită fotografie înscrisă în concurs, individual pentru fiecare ţară în care se organizează Sony World Photography Awards, din Argentina până în Australia. Participarea este deschisă tuturor fotografiilor, indiferent de nivelul de experienţă. Pentru a vedea fotografiile câştigătoare, vizitaţi www.worldphoto.org.

Acest articol a fost publicat în branding și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *