Calendarul lunii martie 2015 - Târgurile, expozițiile și conferințele lunii

12 martie. Seminar ad-hoc-Plante medicinale Bucuresti.

12-15 martie.  IMM Forum 2015. In perioada 12-14 martie 2015 are loc o noua editie a IMM Forum, cel mai complex eveniment B2B adresat IMM-urilor. Participa firme de consultanta, banci, institutii financiare cu produse specifice pentru IMM-uri, fonduri de garantare, institutii private cu proiecte pentru IMM-uri. Evenimentul reuneste atat oameni de afaceri cu experienta, cat si tineri antreprenori, interesati de oportunitati de networking si dezvoltare profesionala. Pentru acestia din urma, IMM Forum este o ocazie excelenta de a afla noutatile legislative in domeniu.

12 - 15 martie. Targul de turism al Romaniei,ROMEXPO, Bucuresti Romania. Editia de primavara a TTR 2015 se adreseaza agentiilor de turism, tour operatorilor, autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, organizatorilor de congrese si turism de afaceri, statiunilor turistice si complexelor balneare, hotelurilor, pensiunilor, agentilor economici ce ofera servicii de alimentatie publica in turism, servicii de transport, servicii financiare si de asigurari, IT si sisteme de rezervari, invatamant si formare profesionala in turism, cultura si agrement, editurilor si publicatiilor de profil.

12 - 13 Martie.  Poiana Braşov Seminar Ad-hoc. Unitatea de Sprijin a Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală va organiza Seminarul Ad-hoc în perioada 12-13 Martie 2015 la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov. Seminarul Ad-hoc va avea tema „Pastoralism montan – prezent si viitor”.

14-15 martie. Târgul apicol ”Țara Făgărașului”, ediția a VI-a, la Cercul Militar din Făgăraș, județul Brașov.

18 martie. conferinţa Perspectivele de finanţare a agriculturii României. Miercuri, 18 martie, se va desfăşura la Bucureşti conferinţa "Perspectivele de finanţare a agriculturii României".

18 martie.  Conferinta – Reforma PAC 2014-2020 in Romania – noua arhitectura a platilor directe. CCIFER si CCIpR (Camera de Comert Italiana pentru Romania) in parteneriat cu Serviciul Economic al Ambasadei Frantei in Romania va invita la primul eveniment din acest an in sectorul agriculturii, pe 18 martie 2015, ora 8:30, la Hotel Novotel, sala Paris: REFORMA PAC 2014-2020 IN ROMANIA – NOUA ARHITECTURA A PLATILOR DIRECTE.

19-21 martie. Gastropan - Expozitie Internationala de solutii si tehnologii de panificatie, cofetarie, gelaterie, ciocolaterie, cafea si alimentatie publica. Centrul Expo President, Targu Mures, Strada Gheorghe Doja 231.

19-22 martie. CONFORT CONSTRUCT & INSTAL - Targ international de constructii si instalatii. Expo Arad,  Calea Aurel Vlaicu.

19-22 martie. Baby Expo. Sala Polivalenta Bucuresti.

20-22 martie.  Târgul Național al Mierii, ediția a 12-a, București, pe platforma apicolă Băneasa (Bd. Ficusului, nr. 42). Organizator: Asociația Crescătorilor de Albine.

20 - 22 martie.  Targul de Turism Touristica, cel mai important târg de turism din Transilvania. Locatia: Cluj Napoca, Polus Center.

21-22 martie. Târgul apicol Târgu-Jiu 2015 – Ediția a II-a va fi organizată în centrul orașului. Organizat de Stupina BIA.

21-22 martie. Târgul apicol Făget. Organizator Teclem Prod.

26-27 martie. Sărbătoarea Mierii de la Blaj. Cel mai important targ apicol al anului.

26-27 Martie 2015. Seminar Ad-hoc București. Unitatea de Sprijin a Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală va organiza Seminarul Ad-hoc în perioada 26-27 Martie 2015 la București. Seminarul Ad-hoc va avea tema „Lanțuri scurte”.

28-29 martie – Târg apicol la Galați.

 

 
Inapoi
Propune un producator Toate anunturile Toate categoriile