Anunt selectie Asociati - Intreprinderi Economie Sociala Bucuresti

8 aprilie 2015

Asociatia Mici Producatori, in calitate de Partener in cadrul proiectului  ÔÇ×SES ÔÇô Solidaritate prin economie socialaÔÇŁ, finantat prin contractul de finantare POSDRU/173/6.1/S/148596 si cofinantat din Fondul Social European prin Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6 ÔÇ×Promovarea incluziunii socialeÔÇŁ, Domeniul major de interventie 6.1 ÔÇ×Dezvoltarea economiei socialeÔÇŁ, anunta selectia de asociati pentru infiintarea a doua structuri de economie sociala (SES) sub forma de societati comericale cu raspundere limitata.

 Societatea 1

-          Numar de asociati: 2

-          Obiect de activitate: 9313 -  Activitati ale centrelor de fitness

-          Localizare: Bucuresti

-          Sumarizarea activitatii SES: bazat pe un concept integrat pentru dezvoltarea, educarea si consilierea tinerilor, femeilor, mamicilor viitoare si ÔÇ×existenteÔÇŁ, familiilor, Centrul propune clientilor sa abordeze inca din primele etape ale vietii un stil de viata sanatos, fondat pe valori precum respectarea naturii, principii de nutritie sanatoasa, echilibru corp-minte si alegeri sanatoase si sustenabile din sfera medicala, alimentara si social-economica.

-          Impact social: locurile de munca nou create vor fi mentinute timp de peste 12 luni dupa finalizarea proiectului. Pentru a veni in sprijinul grupurilor vulnerabile, atat pe durata implementarii proiectului cat si pe termen lung, Centrul va oferi servicii gratuite familiilor cu copii apartinand acestor grupuri si copiilor aflati in situatii de risc. Astfel, in incinta Centrului vor avea loc colectari trimestriale de haine si alimente, precum si servicii gratuite lunare, pentru grupuri si individuale, de consiliere, educare si tratament pentru grupurile vulnerabile in domenii precum nutritie, psihologie, kineto-terapie, homeopatie.

 Societatea 2

-          Numar de asociati: 2

-          Obiect de activitate: 4520 ÔÇô Intretinerea si repararea autovehiculelor

-          Localizare: mediul rural, Jud. Ilfov

-          Sumarizarea activitatii SES: prima spalatorie auto de economie sociala deschisa in regiune, care mizeaza pe atragerea clientilor din mediul business, mai exact firmele si institutiile din zona, ca parte din componenta de Corporate Social Responsability (CSR) a companiilor. De asemenea, unul dintre punctele tari ale afacerii va fi calitatea serviciilor oferite, intrucat este prevazuta dezvoltarea de abilitati interpersoanele ale angajatilor spalatoriei auto.

-          Impact social: locurile de munca nou create vor fi mentinute timp de peste 12 luni dupa finalizarea proiectului. Pentru fiecare angajat in parte se va realiza un plan individualizat de asistenta sociala care va cuprinde, dupa caz, reluarea/inceperea scolii, inscrierea la un medic de familie, participare la grupuri de suport. Astfel, angajatii care fac parte din grupurile tinta vor primi ajutor si sprijin in viata lor personala, lucru ce contribuie, de asemenea la imbunatatirea serviciilor oferite in cadrul Spalatoriei auto sociale.

 

Profilul potentialului asociat ia in considerare urmatoarele elemente de baza:

ÔÇó       Experienta de business si/sau de management;

ÔÇó       Studii si/sau experienta economica cat mai vasta;

ÔÇó       Angrenare sau interes pentru activitati sociale si voluntariat;

ÔÇó       Network dezvoltat ÔÇô pentru a crea acces la potentialii client;

ÔÇó       Buna intelegere a domeniului de activitate.

Cei interesati pot trimite CV si scrisoare de intentie, prin posta, la sediul Asociatiei Mici Producatori (Bucuresti, Str. Cantaretul Macarie, nr. 6, Ap. 1), pana la data de 8 mai 2015.

Persoanele selectate vor fi invitate telefonic sau prin email la un interviul la sediul Asociatiei.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la info @ miciproducatori PUNCT ro

 
 
Inapoi
Propune un producator Toate anunturile Toate categoriile