Anunt selectie Asociati - Intreprinderi Economie Sociala Mogosoaia

6 aprilie 2015

Asociatia Mici Producatori, in calitate de Partener in cadrul proiectului ÔÇ×FACIL ÔÇô Solidaritate prin economie socialaÔÇŁ, finantat prin contractul POSDRU/173/6.1/S/147628 si cofinantat din Fondul Social European prin Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6 ÔÇ×Promovarea incluziunii socialeÔÇŁ, Domeniul major de interventie 6.1 ÔÇ×Dezvoltarea economiei socialeÔÇŁ, anunta selectia de asociati pentru infiintarea a doua structuri de economie sociala (SES) sub forma de societati comericale cu raspundere limitata.

Societatea 1

-          Numar de asociati: 2

-          Obiect de activitate: 8690 ÔÇô Alte activitati referitoare la sanatatea umana

-          Localizare: Mogosoaia, Jud. Ilfov

-          Sumarizarea activitatii SES: bazat pe un concept integrat pentru dezvoltarea, educarea si consilierea copiilor intre 3 si 12 ani, Centrul propune clientilor sa abordeze inca din primile etape ale vietii un stil de viata sanatos, fondat pe valori precum respectarea naturii, principii de nutritie sanatoasa, echilibru corp-minte si alegeri sanatoase si sustenabile din sfera alimentara, vestimentara si social-economica.

-          Impact social: locurile de munca nou create vor fi mentinute timp de min. 12 luni dupa finalizarea proiectului. SES-ul se doreste un instrument in slujba incluziunii sociale, venind in intampinarea nevoilor grupurilor dezavantajate, un numar de 3 femei in situatie de risc dintre acestea urmand a fi formate/ specializate (bucatareasa, croitoreasa, personal curatenie) si ulterior angajate.

Societatea 2

-          Numar de asociati: 2

-          Obiect de activitate: 9329 ÔÇô Alte activitati recreative si distractive

-          Localizare: Mogosoaia, Jud. Ilfov

-          Sumarizarea activitatii SES: Centrul se bazeaza pe un concept integrat de servicii pentru copiii intre 3 si 12 ani, si isi propune sa le ofere oportunitatea dezvoltarii intr-un mediu educativ ┼či recreativ cald, echilibrat ┼či sanatos. Centrul va fi un loc sigur si atractiv, cu personal specializat, un loc de petrecere, dar si de educatie.

-          Impact social: locurile de munca nou create vor fi mentinute timp de min. 12 luni dupa finalizarea proiectului. Pentru a veni in sprijinul grupurilor vulnerabile, atat pe durata implementarii proiectului, cat si pe termen lung, Centrul va oferi numeroase servicii gratuite copiilor din grupurile defavorizate, si mai ales, copiilor merituosi. Astfel, in incinta Centrului vor avea loc colectari trimestriale de haine si alimente, precum si petreceri/ sprijin individual, personalizat functie de nevoi dar si de merite. Copii din categoriile sociale dezavantajate  vor avea acces gratuit periodic la locurile de joaca, Centrul fiind axat pe o politica ferma de non-discriminare si incurajare a sprijinirii familiilor angajatilor, furnizorilor si stakeholderilor din grupurile vulnerabile.

Profilul potentialului asociat ia in considerare urmatoarele elemente de baza:

ÔÇó             Experienta de business si/sau de management;

ÔÇó             Studii si/sau experienta economica cat mai vasta;

ÔÇó             Angrenare sau interes pentru activitati sociale si voluntariat;

ÔÇó             Network dezvoltat ÔÇô pentru a crea acces la potentialii client;

ÔÇó             Buna intelegere a domeniului de activitate.

Cei interesati pot trimite CV si scrisoare de intentie, prin posta, la sediul Asociatiei Mici Producatori (Bucuresti, Str. Cantaretul Macarie, nr. 6, Ap.1), pana la data de 6 mai 2015. 

Persoanele selectate vor fi invitate telefonic sau prin email la un interviul la sediul Asociatiei.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la info @ miciproducatori PUNCT ro

 
 
Inapoi
Propune un producator Toate anunturile Toate categoriile