MiciProducători demarează colaborări cu specialiști în diverse domenii!

Pentru a veni în sprijinul micilor producători, care au rareori acces la informații cu caracter practic, ne-am decis să apelăm la specialiști în diverse domenii agricole (sau conexe).

Aceștia s-au oferit cu amabilitate să scrie pentru site-ul nostru (în beneficiul micilor producători) articole de interes despre afaceri în agricultura, despre horticultură, zootehnie, marketing, fonduri europene.

Demarăm, astăzi, prima colaborare în spiritul MiciProducători, având onoarea să o cooptăm în echipa noastră de specialiști pe dna Ioana Tudor.
Dumneaei este absolventă a Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, Bucureşti, Facultatea de Horticultură. Are o experiență de peste 30 de ani în domeniul cultivării ciupercilor și vă poate împărtăși din experiența sa vastă, astfel încât să vă informați temeinic înainte de a începe o afacere în acest domeniu.

Noi îi mulțumim pentru amabilitatea sa și pentru deschiderea de a veni în sprijinul Micilor Producători, iar pe dumneavoastră vă invităm să îi citiți primul articol pentru website-ul nostru dând click aici.
Mai multe detalii despre dumneai și despre activitatea sa găsiți aici.

Dacă sunteți un specialist/blogger/autor în domeniul agriculturii sau în domenii conexe afacerilor agricole, vă invităm să ne scrieți și să discutăm despre modul în care puteți veni în întâmpinarea micilor producători din România, prin articole pe blogul și website-ul nostru. Ne puteți contacta la adresa de e-mail info@miciproducatori.ro.
 

 
Inapoi
Propune un producator Toate anunturile Toate categoriile