MiciProducatori impreuna cu Asociatia “Cand Voi Fi Mare” invita copiii sa descopere cum este sa fii brutar, artizan sau fermier!

MiciProducatori crede in puterea educatiei formale si non formale. De aceea,va sprijini Asociatia “Cand Voi Fi Mare” astfel incat aceasta sa realizeze o serie de evenimente dedicate descoperirii de catre copii a unor profesii din sfera artizanala si agro-alimentara. 

Cand Voi Fi Mare creeaza ateliere educativ-interactive pentru copii, dedicate diferitelor profesii, la locul desfasurarii acestora, direct cu profesionistii. Un mare accent este pe partea practica, in care copiii "incearca" cu manutele lor anumite activitati ale profesiilor prezentate.

Pana vor avea loc evenimentele dedicate profesiilor de brutar, artizan, fermier si crescator de animale,  Asociatia “Cand Voi Fi Mare” va invita la atelierul educativ interactiv adresat copiilor, denumit
"Cum ar fi sa fii ACTOR?!"  care va avea loc pe 1 Februarie 2014.


Invitati: Copiii cu varsta intre 7** si 12 ani
Cand: Sambata, 1 februrie 2014, ora 11:00
Cat dureaza: aprox. 2 ore
Profesionistul: Mircea Postelnicu 
Locatia: Alternopedia by Ideo Ideis (Str. Constantin Aricescu nr 20, sector 1, Zona Dorobanți)
Cuprins: povestea actorului si diverse exercitii practice interactive de actorie cu copiii participanti la atelier
Pret atelier: 35 RON/copil*.
*Oferim o reducere de 5% pentru frate/sora participant/a la atelier sau pentru copiii fideli care au mai participat la vreun alt atelier al asociatiei “Când Voi Fi Mare”.
Garantam o experienta de neuitat educativa, in care copiii vor intelege parti din profesia de ACTOR si de ce nu, cand vor fi mari sa fie unul din ei.
NOTA:
INSCRIERI la contact@candvoifimare.ro, telefon: 0741.379.041 (plus urmatoarele info: nr. telefon parinte, nume si data nasterii copil). Vom putea primi cca. 20 copii, deci avem locuri limitate, rugam seriozitate in confirmare.
**Putem inscrie si copii cu varste mai mici de 7 ani, daca dvs. ca parinti considerati ca i-ar interesa si ar fi concludent pentru ei ce inseamna sa fii ACTOR.

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati site-ul Asociatiei CAND VOI FI MARE:  http://www.candvoifimare.ro/ sau pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/candvoifimare

 
Inapoi
Propune un producator Toate anunturile Toate categoriile