Despre noi

Asociatia Mici Producatori (www.miciproducatori.ro) este o platforma dedicata promovarii micilor producatori din Romania (fermieri, artizani, mestesugari, etc.).

Miciproducatori.ro nu este doar un mediu online propice interacțiunii directe, ci o comunitate off-line extinsă la nivelul întregii țări.

Echipa noastră va fi alaturi de producatorii romani prin programe educaționale (antreprenoriat, marketing, vânzări, comunicare, etc.), consultanta specializată (comunicare și PR, fonduri europene, etc.) precum și prin facilitarea contactelor și schimburilor de experiență la nivel național și internațional.

De asemenea, organizam evenimente ambitioase, care pe de o parte sa puna fata in fata micii producatori si consumatorii si pe de alta parte sa promoveze producția românească și conceptul Made in Romania.

MiciProducatori.ro este mai mult decat o platformă! Învatam impreună să consumăm local, sustenabil și să ne reîntoarcem la valorile autohtone.

Obiectivele Asociatiei Mici Producatori

-Sprijinirea micilor producatori sa se promoveze si sa identifice cai inovative de marketing, de promovare si de vanzare

-Dezvoltarea culturii antreprenoriale si dezvoltarea aptitudinilor de afaceri in randul micilor producatori

- Facilitarea contractelor intre micii producatori si consumatori

Serviciile noastre

- Marketing, branding si comunicare pentru fermieri, unitati de productie, artizani, mestesugari, pensiuni turistice si agroturistice, HORECA

- Organizare de evenimente (targuri, evenimente private de vanzare, expozitii)

- Cursuri (antreprenoriat, vanzari, marketing, cursuri de specialitate)

- Schimburi de experienta nationale si internationale

- Promovare online (Website, Facebook, website-uri partenere).  

facebook

Propune un producator Toate anunturile Toate categoriile