Lansarea Proiectului DeltaCraft

Ecopolis vă invită marți, 19 mai, ora 11.00, la Seneca Anticafe (str. Arhitect Ion Mincu nr.1), București, în cadrul Romanian Design Week, la lansarea proiectului DeltaCraft.

Petra Lilja (http://petralilja.se/) designer și curator din Suedia, vine să ne povestească despre proiectele sale la intersecția dintre design și meșteșug, despre cum meșteșugurile devin cap de afiș pe piața de design, iar obiectele realizate manual, după tehnici străvechi și cu încărcătură culturală reprezintă noul lux pe plan internațional.

Iuliana Titov (ICEM Tulcea) va prezenta o monografie a tradițiilor și meșteșugurilor din Delta Dunării, iar Marlene Stanciu și Mihai Sibianu (fondatori KraftMade) vor arăta cum pot fi acestea valorificate și transferate către piața de design contemporan.

Proiectul DeltaCraft este desfășurat de Ecopolis, împreună cu KraftMade și Institutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea și este finanțat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein și Guvernul României, în cadrul programului Promovarea Diversității în Cultură și Artă în Cadrul Patrimoniului Cultural European.

RSVP: 

Alina Sarmasan, Responsabil Comunicare

Tel: 0040/730040772

Email: alina @ ecopolis.org.ro

Mai multe detalii:

www.kraftmade.ro
http://ecopolis.org.ro/proiecte/delta-craft

 
Inapoi
Propune un producator Toate anunturile Toate categoriile