Termeni si conditii

Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre site-ul www.miciproducatori.ro si utilizatorii sai.

• Termenul "Site" reprezinta site-ul www.miciproducatori.ro si administratorii sai
• Termenul "Utilizator" reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul www.miciproducatori.ro
• Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.


1. Acceptarea conditiilor
Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor.

2. Descrierea serviciilor
www.miciproducatori.ro este un Site de anunturi online, unde poti publica anunturi gratuite in domeniul agricol si artizanal si poti cauta prin anunturile publicate deja de catre alti Utilizatori.
Datorita faptului ca aprobarea anunturilor nu se face instantaneu, echipa www.miciproducatori.ro isi rezerva dreptul de a le corecta si a le publica ulterior. In cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor postate de catre utilizatori nu corespund cu Termenii si conditiile afisate pe Site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.


3. Dreptul de autor
Informatiile publicate pe www.miciproducatori.ro apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantului legal al societatii care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.


4. Norme de utilizare
Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand postezi materiale, afirmi, sustii si garantezi ca detii toate drepturile de autor pentru materialul postat. 
Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.
Abuzul se pedepseste prin blocarea accesului.


5. Limitarea raspunderii
In niciun caz Site-ul si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice: i) erori, greseli sau lipsa de acuratete ale continutului; ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul tau la site-ul si serviciile noastre; iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta; iv) orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin Site. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila. 


6. Clauza privind competenta judecatoreasca
Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare, iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, partile vor apela la instantele judecatoresti competente. 


7. Incheierea acordului
Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

REGULI DE UTILIZARE
Adauga anuntul tau nou si cauta anunturi in site tinand cont de urmatoarele reguli:


1. Un singur anunt
Ai voie sa postezi acelasi anunt cu continut si imagini unice o singura data, anunturile care apar de doua sau mai multe ori nu vor fi publicate pe site!
Anuntul postat intr-un singur judet este vizibil in judetele vecine si in toata Romania, pe termen nelimitat, cu exceptia situatiilor de forta majora. Prin situatie de forta majora se intelege un eveniment neprevazut si imposibil de evitat care duce la pierderea ireversibila a datelor stocate in sistem.


2. Un singur bun/serviciu
Un anunt poate promova unul sau mai multe bunuri/servicii. Fiecare bun/serviciu trebuie incadrat la categoria corespunzatoare.


3. Majuscule
Foloseste majuscule doar in urmatoarele situatii: la inceputul titlului, pentru nume proprii, nume de orase, pentru scrierea anumitor marci/brand-uri sau la inceputul frazei din descriere.

4. Titlul anuntului
Titlul anuntului trebuie sa reflecte bunul/produsul comercializat. Anunturile cu titlul: oferta, vanzare, urgent sau altele de acest gen nu vor fi publicate pe www.miciproducatori.ro

5. Categoria corecta
Poti posta doar anunturi care se incadreaza la una din categoriile mentionate pe site-ul www.miciproducatori.ro.
Nu sunt acceptate anunturile din urmatoarele categorii sau altele de acest gen:
- medicamente / produse etnobotanice / tutun
- conturi pe site-uri
- imprumuturi, credite
- produse pirotehnice
- anunturi auto/utilaje agricole
- pesticide/alte chimicale folosite in domeniul agricol

6. Descriere
Anunturile cu o descriere neclara si incompleta sau o poza diferita de cea a bunului/serviciului comercializat nu vor fi publicate pe www.miciproducatori.ro. 

7. Produse originale
Toate bunurile trebuie sa fie originale, certificate de catre persoana care posteaza anuntul. Nu se admit produse furate, marfuri piratate, ilegale, interzise, sau produse de marca falsificate, in nicio categorie. Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor.

8. Servicii
Serviciile oferite trebuie sa respecte legile si reglementarile aplicabile din Romania.

9. Imagini
Prin incarcarea imaginilor pe www.miciproducatori.ro garantati faptul ca aveti drepturile necesare de autor asupra acestora. Imaginile adaugate trebuie sa fie unice si sa reprezinte produsul comercializat.


10. Animale - vezi Legea privind protectia animalelor
Cumpararea / vanzarea de animale trebuie sa fie in conformitate cu legile privind protectia animalelor si protectia sanitar veterinara.


11. Caracterul anuntului
Orice anunt cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, nu va fi publicat pe www.miciproducatori.ro.


12. Anunturi discriminatorii
Anunturile discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii similare, nu vor fi publicat pe www.miciproducatori.ro

Abuzul se pedepseste prin blocarea accesului.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
• (pentru afisare pe pagina web sau în cazul colectarii datelor prin formulare on-line)

• Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, site-ul www.miciproducatori.ro,are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de bunuri si servicii; gestiunea economico-financiara si administrativa; reclama, maketing si publicitate; servicii de internet.

• Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare furnizarii de bunuri si servicii; gestiunii economico-financiare si administrative; reclama, maketing si publicitate; servicii de internet. Refuzul dvs. determina nepublicarea reclamei sau anuntului de catre operator.

• Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate; reprezentantilor legali ai persoanei vizate; altor persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele operatorului, cu exceptia imputernicitului; autoritatea judecatoreasca; politie; agentii de colectare a debitelor/recuperarea a creantelor.

• Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care vă privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa operatorului cu o cerere scrisa, datata si semnata. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

• Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Echipa site-ului www.miciproducatori.ro

 

Propune un producator Toate anunturile Toate categoriile